Влада району привітала краян із Днем Гідності та Свободи

21 Листопада 2016, 16:55
1201

Голова РДА і голова облради привітали жителів зі стратегічним днем для України.

У слові привітань сказано:

«На знак віддання належної шани, патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору Президент України Петро Порошенко підписав Указ про відзначення  21 листопада Дня Гідності та Свободи.

Мільйони  українців  на Майдані у Києві та в різних куточках української землі  заявили  на весь світ, що більше не будуть покірними рабами і готові відстояти свою людську гідність і свободу Української держави.

У перші дні після перемоги Революції Гідності, наприкінці лютого 2014 року, зранена українська земля зіткнулася із підступною кремлівською агресією. Сьогодні  наші солдати мужньо захищають незалежність і територіальну цілісність України.

У час сьогоднішніх важких випробувань всім нам необхідно єднати зусилля для захисту свободи Української держави.

З нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи щиро вітаємо учасників національно-визвольної боротьби, всіх тих, хто відстояв перемогу Революції Гідності та сьогодні мужньо боронить рідну землю. Бажаємо мирного неба над українською землею, добробуту й родинної злагоди, віри в щасливе майбутнє Української держави.

Нехай здійснюється закладена славетними історичними подіями велична мета сучасності – успішна розбудова економічної, духовно багатої, вільної і демократичної України!

Вічна слава Героям, що полягли за свободу рідної землі!»

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром