Завдяки небайдужим людям донька та мама загиблого Сергія Кушніра поїхали на відпочинок у Карпати

25 Жовтня 2016, 18:51
2027

У понеділок, 24 жовтня, 44 члени сімей загиблих героїв вирушили у поїздку. Серед них і 4-річна донечка та мама Сергія Кушніра із Машева, який 1 серпня 2014 року загинув під Савур-Могилою в Донецькій області.

Організували такий відпочинок ГО «Народний тил» та волонтерська організація «Меценати для солдата», – інформує Громадське. Волинь.

Два тижні сім’ї волинських учасників АТО відпочиватимуть у лікувально-оздоровчому комплексі «Карпатські Зорі», який знаходиться в місті Косові біля підніжжя Покутсько-Буковинських Карпат.

«Ми хочемо цією поїздкою повернути до життя жінок, які втратили на війні своїх чоловіків, своїх синів, своїх зятів, для того, щоб ці люди продовжували жити, для того, щоб їм хотілося жити», – розповіла про мету поїздки волонтер «Меценатів для солдата», вдова героя АТО Світлана Климчук.

У програмі поїздки – різноманітні реабілітаційні заходи: екскурсії, заняття з дітьми, психологічні тренінги, фізкультурно-оздоровча терапія, знайомство з народними звичаями на Покутті та традиційними стравами і побутом.

Коментарі
28 Жовтня 2016, 19:50
Дякуємо за висвітлення! <br/>Окрім Валентини Кушнір з Любомльського району у другому заїзді ще поїхала вдова кіборга Ніна Грошева із села Полапи зі своїми 3-ма дітками, а в першому заїзді відпочивала дружина загиблого в АТО бійця ДУКу Галина Федчишина зі своїми двома дітками!<br/>Невдовзі Святий Миколай кластиме під подушку солодощі та іграшки діткам – а під опікою волонтерського проекту &quot;Меценати для солдата&quot; перебувають понад 180 волинських діток, чиї батьки віддали своє життя за наше мирне небо! МдС цінує будь-яку допомогу і сприяння для родин Небесного Легіону і бійців АТО у цей складний для України історичний момент з мінімальними вашими незручностями у бізнесі та часі. Тому ми будемо щиро раді будь-якій співпраці! Наш контакт: 050-973-44-84.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024