У районній бібліотеці відбудеться презентація книги місцевого автора

25 Жовтня 2016, 13:56
1579

У середу, 26 жовтня, о 16:00 годині в Центральній районній бібліотеці для дорослих відбудеться презентація нової книгу Олександра Хоменчука «Портрети й силуети», колишнього редактора Любомльської районної газети «Наше життя» (2005-2011), дописувача газети «Новий погляд+».

«Відвага й зневага, доблесть і відчай, кров та любов – ці теми читач знайде у новому виданні. Привернуть увагу розповіді про людей героїчної долі, які зі зброєю в руках захищають цілісність й незалежність нашої країни на теренах Донбасу. Є тут і згадка про наших земляків, які віддали життя за Україну – розділ під назвою «Печаль, що розрива серця».

Зацікавить і розділ «Добридень, Європо!» − про мандрівку автора до Праги, Амстердама, Парижа. Про бачене й почуте в країнах Євросоюзу він і розповідає у своїх нотатках».

У розділі «Кольори життя» постають життєві історії про непрості людські взаємини, парадоксальні ситуації. Оповідача хвилює духовний світ людини, чи завжди її помисли, порухи душі й серця співзвучні із суспільними інтересами, з тими, хто поруч. Своє пристрасне слово журналіст адресує активним особистостям», – аналізує книгу директор книгозбірні Світлана Овдієвич.

Книга вийшла друком у вересні в Луцьку і вже надійшла в Любомльську районну бібліотеку для дорослих.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39