Оновлений рекреаційний пункт «Машівський бір» запрошує на відпочинок

14 Жовтня 2016, 16:28
6084

Прекрасне місце для зупинки та відпочинку на лоні лісової природи на території нашого району – великий рекреаційний пункт «Машівський бір». Місцина давня, влаштована тут лісівниками ще 40 років тому, але привабливості й гостинності своєї не втратила.

Протягом усього свого існування рекреаційний пункт оновлювався. Суттєво реконструювали його і цього року, — йдеться на сайті Волинського ОУЛМГ.

1

«Машівський бір» розміщений на автотрасі міжнародного значення, – розповідає лісничий Любомльського лісництва ДП «Любомльський лісгосп» Андрій Карпович. – Тут часто бувають люди як з інших областей України, так і з-за кордону. Тому такий відпочинковий пункт має створювати гарне враження про наш район.

Цього року ми повністю замінили огорожу навколо та дахи на альтанках, а також значно розширили територію рекреаційного пункту. Встановили дві просторих бесідки, дві конструкції із гойдалками, спускними гірками і пісочницями для дітей та дві окремих гойдалки. Виклали доріжки бруківкою. Для постачання води встановили колонку.

2

1

Кожен день, а особливо у свята, відпочиваючих тут багато. Сподіваємося, тепер і місця вистачить, і перебування тут буде приємним. Рекреаційний пункт підтримується у належному стані, тож і від відвідувачів чекаємо культурного і дбайливого ставлення».

1

1

1



1

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024