На «Ягодині» ще з 9-ої ранку черги у три ряди, бо йде лише «лівак»

11 Жовтня 2016, 15:26
2632

Обурені люди викликали поліцію. Поки вона півтори години стояла, «колєйка» зрушила з мертвої точки, але ненадовго.

«Я стою тут із 5-ї ранку. 10 годин пройшло, а під’їхати вдалося лише десь на півкілометра. Відпросився з роботи, щоб дочці, яка вчиться в Польщі, завезти теплі речі. Їжджу тільки раз у місяць до неї в гості. У базі можна глянути і це підтвердити. А тут простояв майже весь день і їхати вже нема як і виїхати з тої «йолочки» не можна. З усіх сторін позажимали, – обурюється заручник ситуації Ростислав.


Я вже й на гарячі лінії всі можливі дзвонив, і в Луцьк. Ніде толку добитися не можна. Все скрізь битком забито. Не маєш лишню тисячу, щоб за «колєйку» заплатити, стій стовпом».

Він розповів, що чергу прописала нова зміна о 9-й годині, але практично ніхто не їхав із «колєйкі».

«Пускали лише «лівак». Зараз усе пнем стоїть, біля заправки ніде вклинитися. Люди не можуть проїхати, то прямують по зустрічній смузі. Поліція приїхала, оштрафувала одного дідуся. А він як мав на АЗК заїхати, якщо три ряди і люди блокують рух?»

«То ж треба якусь совість хоч трохи мати, позажиралися геть. Можна одну машину з «колєйки» пускати, а одну – проплачену. А то все їм мало тих грошей. Ніяк не нагребуться», – емоційно додає жіночка з черги, яка теж зрання стоїть, в’їзд у митницю бачить, а втрапити туди ніяк не може.

Хоча за даними Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон станом на 6 годину 10 жовтня у черзі на «Ягодині» було лише 30 машин, о 8-й – 80, з 12-ї до 15-ї – 150.

Напрошується питання, то як люди, які з 5-ї ранку стоять у черзі, не можуть і досі проїхати? Всі про все знають, про хабарі, про «ліваки», пишуть, говорять, на всю країну показують по телебаченню. Що з того міняється?

Коментарі
11 Жовтня 2016, 21:29
сбу до прикордонників треба
12 Жовтня 2016, 12:41
Всі про ситуацію на переході знають, але ніхто не хоче її міняти. Прикордонники до черги формально не мають відношення, а місцева поліція має більш серйозні завдання, та й в силу малочисельності це їй не під силу-навести там порядок Щось тре робити, бо картина ганьбить всю нашу державу. Як різко міняється стиль поведінки наших бидляків у Польщі- ні тобі жодного порушення, хіба що в біотуалеті позасирають все назло, аби не в дирку.Висновок- людей можна виховати, але системною , постійною роботою.<br/>11.10.на рейс туди і назад пішло 21 година , з них в черзі на нашій стороні- з 23.год 10.10 до 10-30 год 11.10. Як можна себе почувати, стоячи в черзі, коли мимо тебе їде суцільний потік машин і мало хто повертає га розворот?При цьому половина з них-любомльські номери,пацани і молодиці .Ставка доходила до 500за легковик і 1,5 тис за бус.Чи не рекорд по збору побила нічна зміна з 11 на 12 жовтня?
13 Жовтня 2016, 03:29
Розстріляти всю зміну там же на мості друга взяток брати небуде
13 Жовтня 2016, 15:37
їхали назад, бачили те шоу. та бидлота прикордонна ніяк не нажереться. але скоро подавляться.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром