Як в інтернеті любомльчани коментують заплив Гузя і Палиці

10 Жовтня 2016, 23:25
1883

Уже третій день на Любомльщині та й за її межами обговорюють мега-подію року – перепливання Великого Згоранського озера нардепом Ігорем Гузем, головою облради Ігорем Палицею, мером Любомля Роман Ющуком та іншими відчайдухами.

Хтось підтримує вчинок плавців, які таким чином пропагують здоровий спосіб життя, а хтось засуджує, мовляв, нема більше чим зайнятися, як у робочий день утілювати свої «забаганки».

«Район.Любомль» для своїх читачів зібрав найгостріші коментарі, які стосуються цієї події.

Наталія Євтушук: «Зробили щось глобальне (( Пенсії підвищили чи ліки безкоштовно дали немічним. Весело жити людям».

Таня Патращук: «З такою ситуацією в країні, не за горами вибори. Більшість із нас прийде до урн і буде голосувати за Гузя з УКРОПА, бо він з Палицею перепливав Згорани. Ми тоді забудемо, що буханець хліба коштує 10 гривень, кіловат світла – 1,7 гривень, що скорочують «ліжка» в лікарнях, закривають школи по селах, що хабарник сидить на хабарнику, а злочинність зашкалює...

Тепер скажіть – НАС знову купили? ЛЮДИ, НЕ ДАЙТЕ СЕБЕ В ЧЕРГОВИЙ РАЗ НАДУРИТИ»

Степан Бандера: «Люди принаймні стараються і щось роблять, а Ви, шановна, я щось не чув, щоб вирізнилися десь особливою благодійністю чи щось корисне для суспільства зробили... Аааа, мабуть, Ваша критика добрих ініціатив – це все те корисне, на що Ви спроможні???!!!

Віктор Хацер: «А ми простий народ живемо і платимо податки для отих людочок, ось наш вклад, а їх задача мені служити, бо я (такі як я, але не я) наймаємо їх на роботу на виборах, а не для того, щоб піаритися».

Сергій Лук'янов: «Прокуратурі, апарату Верховної і обласної рад треба звернути увагу на те, як державні чиновники у робочий день і час розважаються». На що Василь Склянчук відповів: «Відкупляться».

Про сам заплив читайте тут: «Мер Любомля разом із Гузем і Палицею перепливли озеро у Згоранах»

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024