Голова Любомльської РДА провів виїзний прийом громадян

06 Жовтня 2016, 22:32
1185

У четвер, 7 жовтня, голова Любомльської райдержадміністрації Микола Пархомук провів виїзний прийом громадян у Штунській та Ладинській сільських радах, – інформує прес-служба РДА.

Зі своїми проблемами до керівників району зверталися мешканці громад, виявивши  велику активність та небайдужість до проблем як особистих, так і загально-громадських.

Зокрема, під час прийому громадян до керівника району колективно звернулися жителі с. Ладинь з питання надання в оренду не витребуваних паїв підприємству «Агрофірма Луга-Нова» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Ладинської сільської ради.

На всі порушені питання мешканці громади отримали відповідні рекомендації. Питання, що потребують детальнішого вивчення, голова райдержадміністрації взяв під особистий контроль та дав доручення відповідним службам вирішити проблемні питання по суті.

Окрім того, керівник району побував у закладах соціальної сфери та проінспектував їх готовність до сталого функціонування в осінньо-зимовий період на 2016-2017 рр.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром