У Любомлі вчитимуть працювати в ProZorro

03 Жовтня 2016, 18:12
1233

Практичний тренінг щодо роботи у системі  електронних закупівель ProZorro  відбудеться 6 жовтня у приміщенні залу засідань Любомльської районної ради по вул. Незалежності, 23.

Початок реєстрації о 09:45 год.

Тренерами виступлять фахівці проекту «Тендер і злочин», які є учасниками і фіналістами двох Антикорупційних шкіл, мають досвід здійснення моніторингу державних закупівель у західному регіоні України, є Агентами системи ProZorro.

Повідомляє прес-служба Любомльської РДА.

На заході велика увага буде присвячена темі користування системи ProZorro при використанні субвенції з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.

На тренінг запрошуються секретарі тендерного комітету, представники бухгалтерської служби установ та організацій та інші особи, що є користувачами системи  ProZorro. На заході планується ряд практичних завдань, тому для кращого засвоєння інформації та закріплення практичних вмінь прохання на семінар взяти електронні пристрої (ноутбуки).

Для участі у заході заповніть анкету, яку можна знайти  за посиланням: тренінг щодо електронних закупівель у системі ProZorro.

Організатори тренінгу забезпечать учасників роздатковим матеріалом та харчуванням. Учасникам семінару відшкодовуються витрати на проїзд лише громадським транспортом (автобуси, маршрутки) по квитках та за наявності копії паспорта.

Захід відбувається за сприяння Міжнародного республіканського інституту (IRI) та Фонду Ігоря Гузя “Прибужжя”.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024