Футболісти «Рубежу» ледве не побили арбітрів за необ’єктивне суддівство

27 Вересня 2016, 10:12
1445

Матч дорослої збірної Любомля з командою Старого Чорторийська у Чемпіонаті області так і не завершився: футболісти ледве не побили арбітрів, які завчасно втекли з поля й заховалися у своєму авто.

У неділю, 25-го вересня, відбувся 6-ий тур Чемпіонату Волинської області з футболу. Цього разу збірна Любомля боролася за першість із командою зі Старого Чорторийська (Маневицький район).

Пише КОРДОН.

Перший тайм завершився з рахунком 0:1 на користь любомльчан.

У другому таймі у ворота «Рубежу» потрапив м’яч, забитий із положення «поза грою». Жоден з арбітрів не зреагував на офсайд. До того ж, центральний суддя Андрій Дмитрук показав чотири жовті та одну червону картку гравцям команди з Любомля.

Подібна спірна ситуація була й минулої неділі, коли любомльчани грали зі збірною Любешівщини. Тоді цей же головний арбітр дав 7 жовтих та 2 червоних картки футболістам з Любомля. Між іншим, й програли любомльчани через гол, забитий із положення «поза грою». Конфлікт назрівав ще тоді.

Ситуація повторилася. Цього ж разу, любомльські футболісти таки не стрималися й вирішили «висловили невдоволення» упередженим, на їхню думку, суддям.

Вся, спровокована діями арбітрів, команда хлинула з претензіями до головного арбітра. Той в свою чергу втік з поля і заховався у авто. До нього пізніше у «схованку» приєдналися й інші судді та інспектор матчу. Оточений роздратованими футболістами транспортний засіб не міг зрушити з місця. Тож близько 20 хвилин втікачі мусили непорушно сидіти в «засаді».

Таким чином на 74-й хвилині матч був зупиненим.

Уже наступного дня, 26-го вересня, голова Федерації футболу Волині Віталій Кварцяний зібрав у Луцьку представників кожної команди та всіх арбітрів для обговорення конфліктної ситуації, подібних якій на Чемпіонаті ще не було.

У результаті вирішили зіграти повторний матч на нейтральному полі з іншою бригадою арбітрів та інспектором матчу. Дату поки не визначили.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром