У Гущанську школу завітало свято Осені

24 Вересня 2016, 20:56
2927

Погожої осінньої днини, 22 вересня, учні, вчителі та працівники навчального закладу Гущанського НВК провели свято врожаю і віддали шану роботящим рукам.

Ведучі заходу радо привітали всіх присутніх, запропонували поринути в казку, в ході якої до вигаданих персонажів завітала в гості Осінь та три місяці. Вся шкільна родина була рада такій зустрічі. Діти декламували вірші, розповідали приказки та прислів’я про осінь, співали пісні.

Свято закінчилося частуванням чарівниці Осені смачними запашними дарами. Учасники дійства були одягнені у вишитий одяг, з особливим смаком був прикрашений зал, що додало особливої атмосфери.

Цього року осінь показала себе справді щедрою господинею. Свідченням цього були чудові виставки композицій з дарів природи: овочів, фруктів, квітів тощо. Всі учні із задоволення взяли участь в оформленні святкових столів.

Композиції кожного класу відзначалися оригінальністю та неповторністю. Учні, безперечно, проявили велику фантазію, винахідливість. Чого тут тільки не було! Букети, казкові персонажі…

Учні разом із класними керівниками творчо підійшли до виготовлення композицій. Усю роботу ретельно оцінювало журі. Нелегке було у нього завдання, адже кожен клас проявив фантазію, талант і хист. І все ж, назвали переможців.

За активну участь у святі та найкращі композиції класні колективи були нагороджені грамотами на робочій шкільній лінійці.

Загалом, проведене Свято осені справило хороші враження і на школярів, і на вчителів. Воно ще раз довело, яка щедра наша рідна земля.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром