Дружина любомльського валютчика після сварки з поліцією «прославилася» на всю Волинську область

20 Вересня 2016, 17:09
4679

Прес-секретар Патрульної поліції Луцька Ольга Бузулук відреагувала на дії брутальної порушниці правил дорожнього руху в Любомлі, що погрожувала поліцейським.

Пише Таблоїд Волині.

Своїми думками та емоціями з приводу скандалу, «сильних світу цього» і одвічного скандального «кумівства» у вищих ешелонах влади Ольга, до речі, теж жителька Любомльського району, поділилася в емоційному дописі на своїй сторінці у Facebook.

1

Читайте також: «У МРЕО віддала 300 баксів за права, то ще їх возити буду?!»

«Передивилась відео з Любомля за участю жінки-хамки та поліцейських.

Мені як жительці Любомльського району прикро, що саме завдяки такому випадку рідний район здобув чергову «славу». Ну, ще він «славиться» контрабандистами (близькість до кордону з Польщею), безробіттям і продажництвом. Алкоголізмом. Насильством. Корупцією. Бездіяльністю. Безвихіддю. Неосвіченістю. Застоєм в усіх сферах. І так далі.

І, погодьтесь, що цим «славиться» чи не кожен район чи не кожної області нашої країни. Інакше бути й не може в країні, яку 25 років принижували і грабували. І лише зараз, в результаті численних жертв і моря крові, в результаті гірких сліз і невимовних страждань, ці люди оживають, прокидаються, встають з колін, розпрямляють плечі, олюднюються, врешті-решт.

Читайте також: Любомль: ті, у кого водійські права куплені за 300 доларів – їздять як хочуть (відеоСКАНДАЛ)

Ми в Луцьку вже понад 9 місяців щодня стикаємось з такими от хамами і хамками, як на відео. І про все це говоримо, пишемо, висвітлюємо. Таким чином, щось та й змінюється.

Дивно, що людей обурює нецензурна лайка і хамське поводження, але разом з тим варто звернути увагу і на те, кого ще згадує «героїня». Вона каже, чи могли б поліцейські доколупатись до Верещука чи Латковського. Це люди, які роками, якщо не десятиліттями, «тримають» район в кулаці (нелегальний бізнес, контрабанда за кордон, «кришування»).

Вона каже про її дядька Соколюка, який довго «проробив в міліції». Вона телефонує до «Юрчика» (можливо, це Юрій Ліпич з Любомльського відділку поліції). І я хочу вірити, що, якщо буде потрібно, Любомльська ГШР зупинятиме і штрафуватиме й цих одіозних осіб. Бо за Патрульну поліцію Луцька я не сумніваюсь 

Коментарі
20 Вересня 2016, 21:12
&quot;Ну, ще він «славиться» контрабандистами (близькість до кордону з Польщею), безробіттям і продажництвом. Алкоголізмом. Насильством. Корупцією. Бездіяльністю. Безвихіддю. Неосвіченістю. Застоєм в усіх сферах. І так далі&quot; <br/> - ОЦЕ ТАК ХАРАКТЕРИЗУЄ, ТАК ЗВАНА НАША ЗЕМЛЯЧКА НАШ РАЙОН... НІБИ, ЦЕ ТІЛЬКИ Є У НАС І ТІЛЬКИ У НАС.... ПРИКРО І ЩЕ РАЗ ПРИКРО - НЕ ХОЧУ Я МАТИ ТАКУ ЗЕМЛЯЧКУ..
20 Вересня 2016, 23:59
патрульні молодці
21 Вересня 2016, 01:37
А чого Оля не згадала, що одним з алкоголіків, які прославляють район - є її тато? Чого не написала, як сама у 6 класі курила і бухала з подружками біля ставка, а потім там же ригала? Як її п'яну привозили додому і викидали під забором? І чи не за її аморальний спосіб життя зараз частенько ходить &quot;синя&quot; від руки чоловіка Романа?
21 Вересня 2016, 14:34
Молодець Оля, правильно написала. А на дружбанів Латковського не звертай уваги - за гроші вони що хоч напишуть
21 Вересня 2016, 23:22
Шок ! Баба спалила всю малину ! Чим живе район ? Верещук, Латковський керують тут ? Чи Юрій Ліпич вирішує все ?
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024