Любомль: розпочали ремонт частини автодороги державного значення

15 Вересня 2016, 14:40
2989

Нарешті, 15 вересня, стартував довгоочікуваний поточний ремонт вулиць Володимирська та Брестська, які є частиною автомобільної дороги державного значення Піща-Шацьк-Любомль-Володимир-Волинський-Павлівка-Горохів-Берестечко.

Розпочали ремонт ще зранку від залізничного переїзду. Так як сьогодні у Любомлі базарний день, то потік транспорту набагато більший. Це, звісно, створює автомобільні корки, але люди з розуміння ставляться до ситуації, що склалася. Кілька днів незручностей, а потім кілька років приємниї поїздок цим відрізком дороги.

До речі, на ремонт шляху по Володимирській та Бресьтській із казни міста передбачили кошти у розмірі 500 тисяч гривень. Таку суму виділили і з обласного бюджету. Держава ж перебачила близько семи мільйонів гривень.

Тендер на проведення поточного ремонту цієї дороги виграла приватна фірма із Турійська «Аміла». Самі торги відбувалися ще у липні.

Детальніше про те, які труднощі виникали на початках планування цього відрізку автодори, читайте тут: «Так чи ремонтуватимуть частину автодороги державного значення?»


1









 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024