У любомльчанина перше місце в обласному конкурсі малюнків «Людина і ліс»

12 Вересня 2016, 21:48
9437 Джерело: lis.volyn.ua

На конкурс надійшло понад 70 творів та близько 100 малюнків. Хлопці й дівчатка розмірковували про роль та значення лісів у житті людини.

Коли постало питання про заохочення учасників почесними грамотами та подарунками, начальник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Кватирко підтримав думку журі. Тож, крім переможців, нагородили ще й найактивніших учасників конкурсу.

Повідомила прес-служба Волинського обласного лісового та мисливського господарства.

Отож, перше місце в конкурсі малюнків на тему «Людина і ліс» здобув учень 5 класу ЗОШ І-ІІІ ст. смт Головне Олександр Пасічко.

Журі також прийняло рішення нагородити почесними грамотами та заохочувальними преміями за активну участь у конкурсі на кращий малюнок учня 4 класу ЗОШ І-ІІІ ст. с. Гупали Олександра Куська, двох учнів 5 класу ЗОШ І-ІІІ ст. с. Згорани Марту Силюк і Максима Кузнєцова, ученицю 3 класу НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – дошкільний навчальний заклад» с. Хворостів Діану Гнатюк, учня 3 класу НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – дошкільний навчальний заклад» с. Нудиже Дениса Семенюка.


За активну участь у конкурсі творів журі також нагородило учениць 6 класу ЗОШ І-ІІІ ст. с. Куснище Юлію Зінчук та Ольгу Федчишин, ученицю 9 класу ЗОШ І-ІІ ст. с. Ясне Іванну Кузьмич.


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024