Чому місцева влада забула про сім’ю загиблого кіборга Олександра Грошева?

10 Вересня 2016, 17:33
1864

Лише волонтери та небайдужі люди допомагають Ніні Грошевій із Полап вирішувати проблеми та ставити на ноги трьох діток-сиріток.

У четвер, 8 вересня, представник волонтерського проекту «Меценати для солдата» Руслан Теліпський вручав дітям, чиї батьки загинули в зоні АТО (Небесний легіон), сертифікати на 500 гривень.

Відбулася ця своєрідна акція «Гостинець від тата» за сприяння меценатів та мережі cупермаркетів «Наш Край», які напередодні навчального року вирішили таким чином підтримати сім'ї загиблих та вшанувати пам'ять наших захисників.

Детальніше в матеріалі: «Наш край» спільно з волонтерами піклуються про дітей загиблих воїнів АТО»

Дружину загиблого кіборга з Полап Олександра Грошева – Ніну, яка залишилася сама із трьома малими дітьми, застали на городі. Жінка разом із мамою під палючим сонцем якраз збирала картоплю.



На питання, чи хтось допомагає, відповіла, що окрім волонтерів і небайдужих людей вона нікому не потрібна. Добре, що поруч живе сусідка, яка у всьому приходить на поміч. Ніна дуже погано чує, тому, коли потрібно вирішити якісь справи у Любомлі, вона їде разом із сусідкою.

Жінка каже, що особисто їй нічого не потрібно, а от діток – шкода. Вони й досі питають, де тато.

Прикро, що влада так швидко забула про сім'ю Грошевих. Невже так важко зібрати кілька чоловіків, які б допомогли покосити картоплю та й викопати її?! А так Ніна з мамою все самі роблять, не чекаючи на сторонню допомогу.

Йде до зими, а в Грошевих ще дуже багато нагальних проблем, які потрібно вирішити. Якщо хтось бажає допомогти дітям загиблого кіборга – Ніна буде дуже вдячна.



 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024