Майже 2 мільйони гривень виявили у затриманих митників

09 Вересня 2016, 18:24
1867

Інтернет-видання «БУГ» отримало від інсайдера фото з місця затримання митника поста «Ягодин» під час одержання хабара за видачу дозвільних документів.

Також, є інформація від нашого інсайдера, що під час обшуків на робочих місцях і по місцю проживання в працівників митниці було вилучено близько двох мільйонів гривень.

2





Нагадаємо, що 6-го вересня військовою прокуратурою Київського гарнізону Центрального регіону України спільно з Головним управлінням по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України зазначених осіб було затримано під час одержання 700 та 900 доларів США неправомірної вигоди за видачу дозвільних документів під час митного оформлення вантажу.

Більше у матеріалах: «На хабарі «впіймали» начальника «Ягодина»

«Заступник начальника митного поста «Ягодин» теж «погорів» на хабарі»

Указані кошти митник вимагав та отримав від одного з суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності за видачу необхідних дозвільних документів під час митного оформлення вантажу. У ході одержання неправомірної вигоди він був затриманий працівниками правоохоронних органів, а отриманні кошти вилучено.

За клопотанням військової прокуратури Київського гарнізону Центрального регіону України суд обрав запобіжні заходи для начальника відділу митного поста «Ягодин» Волинської митниці ДФС України та його заступнику в виді тримання під вартою із визначенням застави в розмірі 318 000 гривень – для керівника та 140 000 гривень – для його підлеглого та їх відсторонено від займаних посад.

Читайте також: «Начальник відділу митного поста «Ягодин» та його заступник поки що під вартою»

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39