Начальник Луцького прикордонного загону Олександр Соловей написав рапорт про відставку

06 Вересня 2016, 09:53
3002

Начальник Луцького прикордонного загону Олександр Соловей написав рапорт про відставку та, найімовірніше, залишає межі області.

Повідомляє Волинська газета.

Як повідомлялося, у березні цього року Луцький прикордонний загін Державної прикордонної служби України очолив новий керівник Олександр Соловей.

Нового командира колективу представив начальник Північного регіонального управління полковник Валерій Курніков, із яким на зустріч прибув і попередній керівник загону – підполковник Олександр Мейко.

Офіційне представлення Олександра Солов’я відбулося 4 квітня 2016 року під час оперативної наради, де Олександр Іванович розповідав про свої першочергові завдання на цій посаді.

Та після першочергових завдань повсякденні наступили ненадовго: підполковник Соловей написав рапорт і, як стало відомо з поінформованих джерел, пославшись на сімейні обставини приблизно тиждень тому взагалі звільнився зі служби в Державній прикордонній службі України.

Де він продовжить свою трудову біографію, а чи зосередиться на заслуженому відпочинку, наразі ніхто не знає, крім нього самого.

В усякому випадку, 43-річний уродженець Хмельниччини починав службу на посаді начальника прикордонної застави в Донецькому прикордонному загоні, а до призначення в Луцьк був начальником штабу Мукачівського прикордонного загону та начальником Мостиського прикордонного загону.

Хто стане вже 13-им за роки незалежності начальником Луцького прикордонного загону, наразі невідомо.

Коментарі
13 Липня 2018, 02:22
Мерзотник щур !
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024