Житель села Бережці «попався» під час переправлення кондрабанди через Буг

02 Вересня 2016, 11:10
2564

1 вересня, ввечері, співробітники Луцького прикордонного загону спільно з колегами з Польщі в черговий раз завадили контрабанді цигарок.

У результаті взаємообміну інформацією українськими прикордонниками неподалік лінії державного кордону, біля берегу річки Західний Буг, було виявлено 6 ящиків тютюнових виробів, гумовий човен із веслами, знаряддями переправлення та затримано особу, яка причетна до даної протиправної діяльності.

Йдеться на сайті Державної прикордонної служби України.

Наразі стосовно затриманого громадянина України, жителя села Бережці, за порушення прикордонного режиму та спробу незаконного перетинання державного кордону складено процесуальні документи.

На суміжній території польськими правоохоронцями затримано ще 13 ящиків цигарок, які громадянин Польщі перевозив в автівці.

Варто також відмітити, що останнім часом на кордоні з Польщею фіксуються випадки використання протиправними елементами у своїй діяльності неповнолітніх громадян, знаючи неможливість їх притягнення за скоєнні правопорушення. Неодноразово неповнолітніх прикордонники України та Польщі затримували по обидва боки кордону.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром