Юні любомльчани виступили на дожинках у Польщі

31 Серпня 2016, 11:48
2560

28 серпня у польській гміні Савін відбулися «Дожинки гміно-парафіяльні». На свято завітали танцювальний колектив спортивного танцю «Едельвейс» та юні вокалісти із школи №2 м. Любомль і районної гімназії.

«Ми вже бували в Польщі на різних конкурсах, з минулого року почали брати участь в «обжинках». Діти були в захваті від поїздок. От і цьогоріч підтримали ідею голови Товариства польської культури імені М.К. Огінського на Волині Володимира Педича поїхати до сусідів на свято. Він же й усі організаційні моменти вирішував. Ми з дітьми повністю поринули в підготовку, – розповідає керівник колективу «Едельвейс» Галина Бородчук.

Незважаючи на літні канікули, захотіли взяти участь у заході та показати свою танцювальну майстерність Олександр Костюк та Анастасія Тулюлюк. Їхній виступ викликав шквал емоцій та аплодисментів.

1

Учні районної гімназії Дарина Галайда, Юлія Зінчук, Анастасія Повх, Іванка Богдан – вихованці Миколи Газюка, заспівали кілька пісень українською та польською мовами, завершення кожної з яких супроводжувалося оплесками. Гідно представила школу №2 м. Любомль вокалістка Валерія Суліка Алла Зінчук.

Свято врожаю у Польщі вдалося на славу та залишило по собі лише приємні спогади.





1

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024