«В АТО в нас все добре, а на Сході – війна!»

30 Серпня 2016, 21:48
1902

Волонтер Олександр Положевець на своїй сторінці у Фейсбук розповів про чергову поїздку на Схід.

«У той час, коли народний депутат перепливав озеро Світязь, а на Майдані йшла репетиція параду до «свята» – Дня Незалежності, я з Віталієм Лісецьким та Василем Пристайчуком, набивши буса різним крамом, який потрібний хлопцям на ВІЙНІ (в АТО в нас все добре), «поперли» в сторону, де рано встає сонце і поряд раз за разом лягає 120 мм. джаліза.

Перше нагадування про війну нам сповістили хлопці словами «ми вас туди не пустим, бо у вас немає броніків» )))!!! WTF????

На Світлодарскій дузі, с. Луганське, зустрілися зі своїми (таки без броніків ми проїхали )))) навіть «бо там літає»))))) Дали хлопцям домашніх продуктів, слово «ковбаса» підносить тебе до 80 левла, а фраза: «У мене є «турнікети», робить із тебе бога!!!

Далі була Авдіївка, тепер я знаю, звідкіль ОБСЄ бачить війну, гарне місце, на наступного разу візьмемо з собою попкону і депутата, який може довго плавати, мо згодиться.

Далі були Водяне і Піски, по дорозі туди, як завжди невгамовна жо.. та економна натура, сповістила шлях «коротше»: трохи заблукали, насторожила відсутність усього живого. і навіть собак, у розбитих будинках, знайшли себе у Водяному, то була, якась радість «цивілізації» і «Республіка Міст».

Красногорівка, Мар'їнка.

Знайомі слова на блок посту «тут на повному газу» (бо у нас мінські витребеньки). Ближче до ночі доперли до Волновахи, а там рукою подати до наших Ангелів-охоронців Борисовича та Іванівни з Маріуполя, де смачне вино і пахучий мед долають втому, і при спілкуванні з цими людьми забуваєш про те, що другу добу не спав, а кляті комарі цього не розуміють...

День наступний, напрямок – Чармлик, там ніби повітря загусло до субстанції варення і тільки чорний дим з тракторної бригади, де вночі загинули військовослужбовець і волонтер, а так ніби звичайний літній день періоду жнив, тільки військова техніка димить і цивільні трактори чи те, що від них залишилося. Генератор на тій позиції уже не потрібен.

Далі була передова по березі Кальміуса, де ми нарешті зустріли легендарний прапор американських найманців ))

При слові САЛО у хлопців ширшають очі, чесно сам «офігел», але сала у них не було.

Від імені бійців, які на передовій, хочеться подякувати всім, хто допомагає.

Воно треба, бо без нас їм важко морально, фізично... Хотілось би послати все к їбе…ням..... до біса, а як це зробити? Коли на прапорі твого підрозділу «НІХТО, КРІМ НАС» чи «Е;%ТЬ СНОВА МЫ»???»








Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024