Незабутня екскурсія для особливих діток

08 Серпня 2016, 21:46
2891

Нещодавно маленькі пацієнти Центру медико-соціальної реабілітації дітей із вадами розвитку, що функціонує на базі дитячого відділення Любомльської ЦРЛ, побували на фермі, де розводять страусів, курей, качок, гусей, екзотичних птахів.

Ініціювала екскурсію завідуюча педіатричним відділенням ТМО Любомльського і Шацького районів Зінаїда Бондаренко.

Гостинно зустріли хлопчиків і дівчаток, батьків і працівників Центру індус Рао Сімбасіва та його дружина Наталія, власники фермерського господарства «Вест-Фенікс», що знаходиться на території Рівненської сільради.


«З яким захватом діти та й дорослі спостерігали за екзотичними птахами, за їхньою поведінкою. Восьмирічний Денис не міг відвести погляду від страуса, дев’ятирічна Аня любувалася красивим павичем, а Богданко був просто зачарований усім, що бачив навколо, – розповідає Зінаїда Миколаївна. – Завдяки цій поїздці кожен із нас отримав позитивні емоції, незабутні враження, які ще й досі обговорюють дітки».





У подарунок привітні господарі подарували своїм відвідувачам страусине яйце, розмір якого викликав неабияке захоплення у маленьких туристів.


«Наші дітки вперше поїхали на екскурсію. Під час подорожі вони отримали можливість багато чого нового побачити, почути, поспілкуватися, досхочу пофотографуватися і погратися не у лікарняних палатах чи власних оселях, а на природі під виспівування птахів і в зовсім новій обстановці», – із захопленням ділиться враженнями мама одного з маленьких пацієнтів Центру.

Повертаючись додому, медпрацівники та батьки організували малечі справжні пікнік.

А їдучи в автобусі, проводили ігри, відгадували загадки, співали пісеньки і веселилися від душі.

Батьки та працівники Центру медико-соціальної реабілітації дітей із вадами розвитку щиро вдячні організаторам поїздки: генеральному директору ТМО Любомльського і Шацького районів Володимиру Дибелю за сприяння у проведенні екскурсії та начальнику відділу освіти Любомльської РДА Василю Стрільчуку за транспортне забезпечення.

«Наші маленькі пацієнти мають можливість отримати не лише індивідуальне кваліфіковане медичне лікування, а й побувати у різних цікавих місцях. Просимо батьків, які виховують дітей з особливими потребами, звертатися до нас для проходження відповідного курсу лікування. За детальною інформацією дзвоніть за телефоном 2-44-69», – наголосила Зінаїда Бондаренко.







 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром