У районі запрацювали групи швидкого реагування патрульної поліції

05 Серпня 2016, 13:15
5974

У районі приступили до служби дві групи швидкого реагування патрульної поліції. Нові співробітники – це колишні інспектори патрульно-постової служби, а також дільничі, які пройшли переатестацію.

Урочисте представлення та офіційний початок роботи відбувся у п’ятницю, 5 серпня, біля Любомльського відділу поліції ГУНП у Волинській області.

1

1

На ознайомлення з роботою патрульних прибули голова райдержадміністраці Микола Пархомук, мер Любомля Роман Ющук, директори ДП «Любомльський лісгосп» Сергій Боярчук та ДП «Прибузький лісгосп» Григорій Ющук, депутати райради Ігор Торба та міськради Олександр Мікульський, представники поліції.

1

1

«Групи виконуватимуть функції, які має патрульна поліція. У кожній із них – по двоє поліціянтів. Автомобілі оснащені сучасними засобами зв'язку, в тому числі – планшетними ПК, за допомогою яких співробітники мають можливість оперативно отримувати інформацію з електронних баз даних НПУ і МВС.





Групи чергуватимуть у цілодобовому режимі – чотири зміни по 12 годин кожна. На місце події поліцейські обіцяють приїздити протягом 10-20 хвилин», – розповів начальник Любомльського відділу поліції ГУНП у Волинській області підполковник поліції Анатолій Дружук.

Група буде реагувати на виклики громадян, приймати заяви, звернення громадян, а також здійснюватиме попереджувальні заходи для запобігання будь-яких правопорушень. Крім того, патрульні поліціянти виконуватимуть частину функцій, які раніше були закріплені за дільничними інспекторами, працівниками поліції у справах дітей, а також забезпечувати безпеку дорожнього руху.

1

1



Після офіційного представлення дві групи швидкого реагування патрульної поліції приступили до роботи.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024