Через 20 років знову сіли за шкільні парти

04 Серпня 2016, 10:45
2567

На 20-річчя випуску (1996 р.) і 22-у річницю закінчення основної школи (1994 р.) зібралося 38 випускників Любомльської ЗОШ І-ІІІ ст. №3 – 9-А, 9-Б, 9-В.

Звичайно, найперше гості завітали до альма-матері, яка гостинно відчинила двері, ще не встигнувши вивітритися від свіжої фарби. Оглянувши весь заклад, зайшли у свої класи, де зустрілися із дитинством та юністю на годині спілкування, яку провели класні керівники Тетяна Марченко та Галина Ващук.

Згадали і перші туристичні походи, і огляди пісні та строю, і КВК-заходи, які найбільше подобалися. А ще – свята іменинників, після яких були конкурси і, звичайно, дискотеки.

Також не обійшлося без спогадів про курйозні випадки на уроках, про майстерні вигадки використання шпаргалок, методів підказок, про вчителів, уроки яких забути не можна.

І, звичайно, розповіді «Розкажи про себе сам» були цікавими для всіх. Із випуску доцентом кафедри хімії Одеської академії харчової промисловості є Лариса Шум, яка читає лекції українською мовою, працюють банківськими працівниками Тетяна Чичелюк і Наталія Шлапа, вчителями Віта Максимук, Оксана Богута, Сергій Хвіц, Валя Шафран, Наталія Мелюх, підприємцями – Олег Баньковський, Микола Варенцов, Анатолій Романюк, Володя Овдієвич. Є поварі, продавці, журналісти, прикордонники і лісівники.

Усі з приємністю привітали наймолодшого й першого з випуску 37-річного дідуся Василя Панчука. Теплі відгуки почули про батюшку Сергія Головенця, євромайстра Олександра Котовича.

Вже у трьох випускників 1979 р. н. діти цьогоріч стали абітурієнтами. І кожен ділився цими маленькими радощами зі своїми друзями. Другого дня половина учасників продовжила захід на березі Згоранського озера.

Четверо однокласників уже пішло у Вічність. Їх могили відвідали на місцевому кладовищі і занесли квіти.

Розстаючись, запланували нову зустріч на 30-річчя випуску і зичили всім здоров’я, миру, злагоди, життєлюбства.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024