У райдержадміністрації обговорили виконання бюджету за перше півріччя

29 Липня 2016, 11:30
1139

28 липня голова РДА Микола Пархомук провів засідання колегії райдержадміністрації.

Йшлося про виконання районного бюджету за перше півріччя 2016, хід виконання Програми зайнятості населення Любомльського району на період до 2017 року, стан роботи із зверненнями громадян у райдержадміністрацію, виконавчих комітетах міської, селищної та сільських рад, на підприємствах, в установах та організаціях району в І півріччі 2016 року та завдання по її удосконаленню.

Повідомляє сайт Любомльської РДА.

Перед присутніми з інформаціями виступили: заступник начальника управління фінансів райдержадміністрації Валентина Пачковська, начальник Любомльського відділення Ковельської об’єднаної державної податкової інспекції у Волинській області Ігор Костюк, в.о заступника директора районного центру зайнятості, начальник відділу надання соціальних послуг Руслана Омелянюк, начальник відділу діловодства та контролю апарату райдержадміністрації Наталія Зінчук, голови Почапівської та Ладинської сільських рад району.

Перед початком колегії учасникам засідання голова райдержадміністрації представив новопризначеного начальника Любомльського відділу поліції головного управління національної поліції у Волинській області Анатолія Дружука.

Новопризначений очільник поліції окреслив ряд завдань у своїй роботі та висловив впевненість про тісну співпрацю з органами районної влади та головами місцевих рад.

По кожному пункту порядку денного колегія прийняла рішення, які стануть основоположними при розробці відповідних розпорядчих документів райдержадміністрації.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром