Андрій житиме дякуючи небайдужим людям

22 Липня 2016, 11:05
2212

20 липня завдяки коштам, які перерахували всі небайдужі до чужої біди люди, Андрію Положевцю із села Почапи зробили операцію на серце і врятували життя.

У матеріалі: «Терміново потрібно 100 тисяч гривень на порятунок батька трьох неповнолітніх дітей» ми розповідали про нещастя, яке звалилася на сім'ю Положевців.

Сьогодні дружина повідомила хорошу новину: Андрія успішно прооперували.

«Майже 8 годин тривала операція, в якій було задіяно 8 спеціалістів, – розповідає Ліана Положевець. – Планували за 4-5 годин зробити, але виникали труднощі. Дякувати Богу, все пройшло вдало».

Зараз Андрій ще перебуває в реанімації. Біля нього постійно знаходиться донька, бо дружина не має на кого господарство і двоє малих дітей залишити.

«Лікарі кажуть, що загроз для життя вже немає. Через пару днів обіцяють перевести з реанімації. Після 10-ти денного лікування заплановано відновлення у реабілітаційному центрі, – додає жінка. – Щиро дякую всім людям, які відгукнулися на нашу біду. Якщо чесно, то вже руки опускалися і ми втрачали надію, що вдасться зібрати гроші та зробити операцію. Завдяки публікаціям на сайті «Район.Любомль», у газеті «Новий погляд+» та в інтернеті на рахунок почали надходити гроші».

Родина Положевців безмежно вдячна за підтримку всім людям, які, хто грошима, а хто молитвою, допомогли і підтримали їх.

«Я і мої дітки, навіть найменшенький синочок, молимо Бога за ваше здоров’я. Ви врятували нашого тата й авансом зробили йому найдорожчий подарунок на день народження – можливість жити. Спасибі за вашу доброту та щедрість».

До речі, районна влада виконала свою обіцянку – перерахувала 1000 гривень. Долучився депутат обласної ради Юрій Гупало. Поклопотав за Андрія Положевця народний депутат Ігор Гузь.

«У переддень операції один із лікарів запитав у чоловіка, кого з впливових родичів має в Києві. Відповів, що ніби нікого. Тоді той назвав прізвище Гузя. Це він особисто звернувся з проханням надати всю необхідну допомогу Андрію та профінансував перебування в реанімації».

Найскладніший етап порятунку – позаду, попереду – процес реабілітації, на який теж потрібні гроші. Тому знову нагадуємо реквізити для перерахунку коштів:

5168 7573 0954 6077 – «ПриватБанк».

Тел.: 0680401688; 0661077056.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024