Жінка зарізала знайомого по чарці

22 Липня 2016, 12:01
2072 Джерело: vl.npu.gov.ua

У селі Бережці під час розпиття алкогольних напоїв місцева мешканка вбила жителя села Будники.

Повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

За фактом умисного вбивства поліція відкрила кримінальне провадження.

1

У четвер, 21 липня, близько 19:25 год. до чергової частини Любомльського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого фельдшера про те, що у селі Бережці констатовано смерть 49-річного жителя села Будники.


На місце події виїхали слідчо-оперативна група Любомльського відділу поліції.

Поліцейські з’ясували, що ввечері потерпілий та його кривдниця розпивали алкогольні напої у помешканні своєї знайомої у селі Бережці. Під час суперечки та шарпанини, які раптово виникли між ними на ґрунті особистих неприязних відносин, жінка нанесла чоловікові численні удари ножем по різних частинах тіла. Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень 49-річний чоловік помер. На місце події викликали фельдшера, яка констатувала смерть потерпілого.

Поліцейські провели детальний огляд місця події та вилучили знаряддя злочину. Зловмисницю затримали в порядку ст.208 КПК України. Нині вона знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу до затриманої.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Триває слідство.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром