Згорани: драйвове авторалі на «FEST Like»

18 Липня 2016, 17:51
3432

16-17-го липня відбувся Міжнародний фестиваль «FEST Like», невід’ємною частиною якого було й автомобільне ралі. На змагання приїхали гонщики з Волині, сусідніх областей, а також із Білорусії.

Повідомляє інформаційний сайт Прибужжя КОРДОН.

Метою автогонщиків було подолати бездоріжжя на березі Великого Згоранського озера. Калюжі, грязюка, непрохідні чагарники не стали перешкодою ні для одного із учасників змагань. Навпаки, за словами любителів такого типу ралі, це додає ще більше екстриму та адреналіну.

Учасники змагалися у трьох заїздах: «Туризм», «Квадроцикли» та «Екстрим».






Під час заїзду «Туризм» із семи зареєстрованих поїхало шість екіпажів, але у відведений час вклалися лише два.

Хоч на дворі була негода, на заїзди автогонщиків прийшло подивитися багато глядачів, які охоче підтримували фаворитів і фотографувались із ними.

Особливо публіка була у приємному здивуванні, коли екіпажі застрягали у величезних болотяних ямах. Звісно ж, і витягування за допомогою іншого транспорту теж створює таке собі захопливе видовище.



Не обійшлося без технічних неполадок, проте самі ж водії під час заїздів ремонтували своїх залізних «коней». Самі водії зазначають, що для них, насамперед, це безпека, а першість ще встигнуть здобути. Головне – це отримати задоволення від подоланого шляху про бездоріжжю, показати свої автомобілі.






У заїзді «Туризм»: І місце – Олександр Кубай, екіпаж «Червоні» (с. Люблинець Ковельськи р-н), ІІ місце – Павло Стасюк, екіпаж «Бульбаши», (Білорусь).

У заїзді «Квадроцикли»: І місце – Сергій Шум (смт Шацьк), ІІ місце – Роман Бірюк (м. Ковель), ІІІ – Андрій Печук ( смт Шацьк).

У заїзді «Екстрим»: І місце – Руслан Власюк, екіпаж «Швагри» (м. Любомль), ІІ місце – Ігор Прадійчук, епікаж «Буран» (м. Ковель), ІІІ місце – Сергій Тулюлюк, екіпаж «Брати» (с. Старовойтове, Любомомльський р-н).

1





Організатори фестивалю та автомобільних гонок вдячні екіпажу «Бульбаши» з Білорусі за участь у змаганнях. Цікаво, що цей екіпаж – це батько з донькою, які показали неабиякі результати та гарне видовище на автомобільному ралі у Згоранах.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром