За 50 доларів переправляли цигарки через Буг

16 Липня 2016, 09:04
2531

Вночі, 14 липня, в рамках заходів із протидії незаконному переміщенню сигарет через українсько-польський кордон на ділянці відділу «Рівне» Луцького загону у взаємодії з українськими охоронцями кордону польські колеги затримали п’ятьох українців, які за допомогою гумового човна встигли переправити через Західний Буг 15 ящиків цигарок.

Про це «Волинську правду» повідомив помічник начальника загону – начальник прес-служби Олег Личковський.

Порушниками виявилися місцеві мешканці прикордонного міста Любомль від 14 до 17 років, які за винагороду у 50 доларів за ящик погодилися на пропозицію організаторів злочинних угрупувань відстежити рух прикордонних нарядів та перемістити куриво через кордон.

Нагадаємо, що 6 липня на цьому ж напрямку «На кордоні виловили неповнолітніх любомльчан, які незаконно перепливли Західний Буг».

У порядку реадмісії всі громадяни України були передані українській Стороні. Відносно 16- та 17-річних правопорушників складені та направлені в суд документи для притягнення їх до адміністративної відповідальності за порушення прикордонного режиму та незаконне перетинання державного кордону України. А трьох неповнолітніх передано батькам, двох з яких в черговий раз.

Матеріали по притягненню їх за неналежне виховання дітей направлені до Любомльського відділу Національної поліції

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024