Римачі: незабутні враження з Дня села

15 Липня 2016, 11:09
5118

На Петра й Павла, 12-го липня, у селі відбулися народні гуляння. До речі, у цей день на Любомльщині святкові заходи до Дня села організовували ще три населені пункти – Олеськ, Машів та Почапи.

Йдеться на інформаційному сайті Прибужжя КОРДОН.

Як і годиться, перше вітальне слово виголосив сільський голова Богдан Зосимчук, який побажав процвітання та розвитку рідному селу, здоров’я усім жителям та мирного неба над головою.

Віри, миру та Божої благодаті побажали представники духовенства села – отець Роман, настоятель Петропавлівської церкви КП, та отець Андрій, настоятель церкви Іоанна Хрестителя МП. До речі, останній разом із прихожанами церкви заспівав «Многії літа» для всіх жителів села Римачі.



Жителі Римачів мали змогу відчути силу української пісні у виконанні місцевого фольклорного колективу «Берегиня».



Також до вітань долучилась і заступник голови Любомльської районної ради Ганна Сачук, яка щиро привітала громаду села зі святом та побажала усіх благ кожному. Також пані Ганна вручила подяку та подарунок від Любомльської райради та Любомльської райдержадміністрації сільському голові Богдану Зосимчуку.


Керівник Любомльської громадської приймальні народного депутата Ігоря Гузя Інна Петрук також привітала усіх із Днем села. Крім того, вручила Богдану Зосимчуку, голові сільської ради, та Дмитру Пилипчуку, завідуючому сільського клубу, подяки від нардепа й грошові заохочення.


Пізніше після офіційної частини жителі села продовжили гуляння на території місцевого клубу. Особливо була задоволена дітвора, адже за підтримки Фонду нардепа Ігоря Гузя «Прибужжя» малят веселили луцькі аніматори. Найбільше діткам сподобалось, як їх уміло розмальовували – кожен хотів мати «татуювання» з фарб.





 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024