Любомльський район і гміна Влодава – партнери

14 Липня 2016, 20:45
1672

Сьогодні, 14 липня, Любомльський район зробив важливий поступ у питанні українсько-польської транскордонної співпраці. Цього дня в гміні Влодава Республіки Польща були підписані договори про спільну партнерську діяльність між міською гміною Влодава та Любомльським районом, між гміною Влодава та містом Любомлем.

Разом із поляками свої підписи поставили на них голови Любомльської РДА Микола Пархомук та Любомльської міської ради Роман Ющук.

В обговоренні питання про співробітництво взяли участь генеральний директор ТМО Любомльського і Щацького районів Володимир Дибель, депутати районної ради Андрій Філімонюк та міської ради Анатолій Жолоб, заступник міського голови Любомля Микола Оніщук.

Договорами, дія яких поширюється на район і місто Любомль зокрема, передбачена низка заходів у сферах освіти і культури ( взаємні візити дітей і молоді, організація виставок, семінарів пленерів, концертів і фестивалів), спорту і туризму, адміністрації, економіки тощо.



Представники обох сторін вірять, що укладений договір стане поштовхом до будування мостів порозуміння між Любомльським районом і Влодавським повітом, до встановлення тривалих відносин між державними структурами, органами самоврядування, навчальними установами і закладами культури.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром