Засудили винуватця смертельної ДТП, внаслідок якої загинули 5 людей

14 Липня 2016, 10:58
3466

До 10 років позбавлення волі засудили військовослужбовця за скоєння ДТП, внаслідок якого загинуло п’ятеро людей.

Повідомляє газета «ВІСНИК+К».

Трагедія розігралася 12 травня минулого року поблизу села Кошари Ковельського району на трасі Луцьк-Ковель-Ягодин.

Спершу вночі тут трапилася банальна дорожньо-транспортна пригода за участю ковельського автомобілів «Audi-100» та «Opel Omega». В аварії незначних механічних пошкоджень зазнали транспортні засоби, з людей ніхто не постраждав. Аби запитати водіїв чи потрібна їм допомога на узбіччі зупинилися очевидці аварії на двох мікроавтобусах автомобілі «Renault Trafic» та «Volkswagen LT». Коли люди спілкувалися прямо у них на величезній швидкості влетів легковик «Mitsubishi Galant», який їхав зі сторони Любомля. Удар був настільки сильний, що «Audi-100» та «Opel Omega» повилітали у кювет, тільки там зупинився й «Mitsubishi».

У результаті четверо людей загинули на місці пригоди. Ще стільки ж із важкими травмами потрапили до лікарні. Одна дівчина після кількох днів у комі померла.

Як встановило слідство, за кермом «Mitsubishi Galant» перебував 26-річний сержант прикордонної служби Василь Білаш. Також встановлено, що водій сів за кермо напідпитку. У крові військовослужбовця виявили 1,9 проміле алкоголю. Суд першої інстанції виніс йому вирок у вигляді 10 років ув’язнення, підтвердив цей вирок й Апеляційний суд Волинської області.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024