Юні любомльчани спробували себе у ролі пожежників

08 Липня 2016, 17:10
1365 Джерело: volyn.mns

Сьогодні, 8 липня, на базі 10-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Любомля пройшла пізнавальна екскурсія для школярів та вихованців дошкільного навчального закладу №1.

Повідомляє прес-служба У ДСНС України у Волинській області.

У ході уроку-екскурсії рятувальники провели для дітей демонстрацію можливостей пожежно-рятувальної техніки та інженерного обладнання. Їм дозволили одягнути бойове спорядження вогнеборців, приміряти на себе пожежну каску, рукавиці-краги тощо. Малеча щиро дивувалася важкості апаратів на стиснутому повітрі, за допомогою яких пожежні дихають у задимленому середовищі та пожежного рукава, через який подається вогнегасні речовини для гасіння різного роду пожеж.

volyn.mns
volyn.mns

Під час екскурсії фахівці ДСНС акцентували увагу дітей на необхідності дотримання правил пожежної безпеки вдома та під час відпочинку на природі. Окремо роз’яснили правила поведінки у випадку виявлення невідомих предметів, схожих на застарілі боєприпаси, а також пояснили небезпеку сучасних вибухонебезпечних пристроїв, що можуть знаходитись в коробках з під цукерок, в іграшках, металевих банках для напоїв, авторучках тощо та застерегли не чіпати подібних речей руками. Також дітям розповіли, яких правильно діяти під час пожеж, небезпечних ситуацій, у випадку загрози терористичного акту тощо.


 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром