Аграрії району обговорили особливості жнивної кампанії

06 Липня 2016, 16:35
1292 Джерело: lbmadm.gov

Сьогодні, 6 червня, в малому залі адмінприміщення районної ради голова райдержадміністрації Микола Пархомук провів робочу нараду з керівниками фермерських господарств району.

Йдеться на сайті РДА.

Важливим питанням порядку денного – підготовка в районі до жнивної кампанії. Поінформував про ситуацію, що склалася, начальник відділу агропромислового розвитку райдержадміністрації Андрій Грижак, повідомивши, що для всіх власників комбайнів, які надають послуги з обмолоту сільгосптехнікою з бази WOG у Ковелі відпускатимуться паливно-мастильні матеріали до 200 л за оптовими цінами.

Про підписання договорів оренди земельних часток, паїв та законодавче регулювання цих земельних відносин доповіла завідувач сектору державного реєстраційного відділу ЦНАПу райдержадміністрації Галина Торба.

На особливостях дотримання пожежної безпеки, безпеки праці при збиранні зернових наголосив головний інспектор Любомльського РВ УДСНС України в області Олександр Різенко.

Довідково:

Сільськогосподарськими підприємствами району під урожай 2016 року посіяно 846 га озимих зернових та 1301 га ярих зернових. Найбільші площі засіяні під зернові та технічні культури сільськогосподарськими підприємствами: ТзОВ «Волиньагро» – 1841 га, СТПП «Куснище» – 374 га, ТзОВ «ЕКОПЕЛ» – 462 га. Значні посіви на території району і у фермерських господарств «Юлка», «Михальчук», «Олміт» та СВК «Забужжя».

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром