Голова облдержадміністрації незадоволений роботою очільника Волинської митниці

04 Липня 2016, 16:21
1269

У понеділок, 4 липня, під час оперативної наради голова облдержадміністрації Володимир Гунчик розповів присутнім, що на зустрічі з прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом він не зміг оминути увагою питання роботи Волинської митниці у контексті виконання Закону України «Про проведення експерименту з фінансового забезпечення здійснення заходів з розвитку автомобільних доріг загального користування державного значення у Волинській, Львівській, Одеській і Чернівецькій областях та м. Києві». Повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

«Я не просто розповів, а надав відповідні цифри, котрі свідчать, що за п’ять місяців 2016 року кількість суб’єктів, які проводять експертно-імпортні операції на території Волинської області і акредитовані на Волинській митниці, але сплачують податки за її межами, збільшилася на 20 % та складає майже 100 суб’єктів».

Прем’єр-міністр України дав доручення проаналізувати ситуацію і наголосив, що триває серйозна робота з реформування митниці. Але поряд із тим звернувся до керівників виконавчої влади на місцях із проханням активніше працювати з суб’єктами підприємницької діяльності, аби до бюджету надходили податки.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024